Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kontakt

7 důvodů, proč mě oslovit:

  1. disponuji detailní znalostí interních normativů a postupů správce daně - na rozdíl od většiny daňových či účetních poradců 
  2. disponuji osobně nabytými, praktickými zkušenostmi z daňových kontrol všech nejčastěji šetřených oblastí daní (tj. daňové podvody na DPH, zneužití práva, výzkum a vývoj, transferové ceny, "korunové" dluhopisy, reklamní plnění z pohledu DPH i daně z příjmů právnických osob)
  3. disponuji osobní zkušeností též z vyjednávání se správcem daně ohledně jeho vymáhacích postupů (posečkání, exekuce), či zkušenostmi z řízení o nespolehlivém plátci DPH (v tomto směru mám zatím 100% úspěšnost obhajoby klientů)
  4. každému případu věnuji maximální míru péče a energie a spravuji jej tak, jako by se týkal mě samotné
  5. každý případ se snažím řešit tak, aby už nebylo žádné "příště", resp. aby ono "příště" bylo pro klienta pozitivní (tj. např. na prokazovací výzvu se snažím odpovědět tak, aby správce daně už neměl prostor konstatovat doměření daně z důvodů uvedených v této výzvě) - na rozdíl od některých daňových či účetních poradců, kteří si občas "chystají půdu" pro další výdělek formou vágních a nepodložených odpovědí, jež samozřejmě vedou správce daně k pokračování v postupu vedoucímu k doměření daně
  6. hlavní část mnou připravovaných písemností tvoří věcné, logické a podložené argumenty, nikoli rozsáhlé citace z judikatury - na rozdíl od řady daňových či účetních poradců, u nichž přepisy závěrů soudů tvoří hlavní část jimi připravovaných písemností (v této souvislosti je nutno si uvědomit, že na každý judikát má správce daně připravený jiný, opačně znějící rozsudek soudu)
  7. jsem časově flexibilní, v případě nutnosti funguji i o víkendech či státních svátcích

 

Základní údaje o mně:

Ing. Radka Dalecká

osoba samostatně výdělečně činná dle zákona č. 455/1991 Sb., živnostenský zákon, v platném znění

IČO: 11698454

nejsem plátce DPH

 

Máte-li jakýkoli dotaz, zájem o konzultaci či přímo o spolupráci, kontaktujte mne prosím na:

 

Telefon:     +420 606 436 609

E-mail:        rada-ekonom@seznam.cz

Web:          https://rada-ekonom.estranky.cz/

 

Přestože sídlím ve východních Čechách, poskytuji služby klientům po celé republice, neboť platí, že v době internetu není žádná vzdálenost problém.